Vandaag nog bestellen!

Op deze pagina lees je wanneer je bestelling wordt verzonden.

Wanneer wordt mijn kaas verstuurd?

Wij verzenden je bestelling op dinsdag. Zoals u weet zijn wij kaasboer op de markt. Dat betekent dat we vaak van ’s ochtends 5 tot ‘s avonds 7 uur op pad zijn. Voor het dagelijks verzorgen van bestellingen (snijden, inpakken, verzenden en administratie) hebben we simpelweg niet genoeg mankracht. Daarom hebben we er voor gekozen om één keer per week tijd en aandacht te steken in bestellingen. Zo kunnen  we garanderen dat elke bestelling voldoende aandacht krijgt.

De bestel-deadline is op zondagavond om 22:00. Alle bestellingen die vóór dat moment binnen zijn worden de maandag erna klaar gemaakt en op dinsdag verzonden.

Hoe gaan jullie om met de situatie rond het Corona virus?

Vanwege de aangescherpte RIVM adviezen omtrent het tegengaan van de Corona uitbraak zijn er extra veiligheidsmaatregelen op onze markten. Als aanvulling op de weekmarkten hebben we het assortiment op ambachtkaas.nl verruimd met kazen uit de kraam van Holland Kaascentrum. We verzenden daarom vanaf Maart 2020 elke week bestellingen. Voor verzendingen binnen Nederland geld tot eind Mei een verlaagd bezorgtarief van €2,95 voor bestellingen vanaf €25.

Alle kaas die u besteld is vacuüm verpakt en daarmee minimaal twee maanden houdbaar. Gaat u alstublieft voorzichtig om met de vacuüm verpakking om te voorkomen dat het vacuüm breekt. Samen genieten van lekkere kaas is één van de kleine dingen waar we nu extra dankbaar voor kunnen zijn. We zijn er van overtuigd dat we hiermee een stukje ontspanning en geluk kunnen brengen in uw thuissituatie.

Met enthousiaste kaasgroet op afstand,

Namens de Teams Holland Kaascentrum en Liefde & Ambacht

Steven Bijl – 06 17161693
Cor den Boon – 06 53558480

 

Wat moet ik nog meer weten voordat ik kaas bestel?

Leest u voor bestellen ook de pagina’s Verpakken en Verzenden en Service. U vind deze pagina’s in het menu ‘Bestellen’.