Boerderij kaas

Elke kaas die gemaakt wordt op de boerderij is bijzonder! De melk is afkomstig van één kudde koeien. Het weer en de jaargetijden zijn van invloed op de vet en eiwit-gehaltes van de melk. Ook heeft elke boer zijn eigen receptuur en werkwijze bij het bereiden van kaas. Dat zijn verschillen die je proeft!

Boerenkaas en Kaas van de Boerderij

Filters Sort results
Reset Apply

De meest gekozen Boerderij kazen

De drie meest verkochten boerderij kazen van ons assortiment. Boerjaap is een erg romige 1 jaar gerijpte boerderij kaas, door zijn grote(30kg) en leeftijd is de smaak uitstekend lekker. Ook de Soeteliefde is erg gelieft, natuurlijk ook deels door de naam maar door het korstje van karamel is het een grote verleiding. Een als laatste maar zeker niet de minste Boeren Jumbo, Als baas boven baas onder de boerderij kazen. Deze kaas weegt 60kg en is gemaakt van 600 liter koeien melk. Deze boer komt uit het Groene hart van Nederland naast Gouda uit het plaatste Bergambacht.

 

Product categorieën in Boerderij kaas:

Minder of helemaal geen kaaspapier nodig?

Standaard voegen we aan elke bestelling kaaspapier toe. Voor elk stuk kaas één kaaspapier. Met onderstaande artikelen kun je aangeven dat je minder of helemaal geen kaaspapier nodig hebt. Save trees!